Nieuw: nu ook vakantie vieren bij Landal in Denemarken!

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Wist jij dat Landal ook parken in het buitenland heeft? Wij zijn bijvoorbeeld op wintersport geweest bij Landal Marina Lipno. Ook hebben we wel eens gezocht naar parken van Landal in Denemarken, maar die konden we nog niet vinden. Daar komt nu verandering in!

5 x Landal in Denemarken

Landal GreenParks heeft vijf vakantieparken op het Deense schiereiland Jutland overgenomen van het Deense bedrijf Dayz Resorts, waar in totaal ruim duizend vakantiewoningen staan. Ze sluiten goed aan bij de bestaande 78 vakantieparken van Landal in andere Europese landen. Er staan vakantiewoningen voor 4 tot 14 personen, plus voorzieningen voor allerlei binnen- en buitenactiviteiten.

Hier vind je de nieuwe vakantieparken van Landal in Denemarken:

Landal in Denemarken
Illustratie met dank aan Landal GreenParks

Vakantiepark Rønbjerg

In Landal Rønbjerg staan 205 vakantiewoningen. Het heeft een groot tropisch zwembad en een nieuw speelpark: Funnyland. Verder is er een sporthal, bowlingkelder, een voetbalveld en een wellnessvoorziening van 1.200 m².

Vakantiepark SeaWest

In Landal Seawest staan 278 vakantiewoningen. Het ligt 5 km van de kust bij Ringkøbing Fjord, in de buurt van een stuk kust van 60 km tussen Blåvandshuk en Hvide Sande waar enkele van de mooiste zandstranden van Denemarken liggen, met daarachter mooie duinlandschappen. Legoland Billund is ongeveer een uur rijden vanaf vakantiepark SeaWest. Wij hebben het park getest – lees hier onze ervaringen met Landal Seawest

Vakantiepark Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet heeft 184 vakantiewoningen en ligt in het heuvelachtige gebied Gjern Bakker, vol mogelijkheden voor een actieve vakantie. Ideaal als je tijdens je vakantie wilt mountainbiken, hardlopen, wandelen, paardrijden, tennissen, golfen of klimmen! Op het park bevindt zich een tropisch zwembad en in Funnys Kreative Værksted kunnen kinderen tekenen en knutselen.

Landal Denemarken Søhøjlandet
Vakantiepark Søhøjlandet in Denemarken. Foto met dank aan Landal GreenParks.

Vakantiepark Ebeltoft

Landal Ebeltoft heeft 330 vakantiewoningen en ligt in het zuiden van Djursland. het heeft een sporthal, voetbal-­ en tennisvelden, een zwembad met sauna en een minigolfbaan. Ook dit park hebben we inmiddels bezocht – lees hier alles over onze ervaringen met Landal Ebeltoft en de omgeving

Landal Denemarken Ebeltoft
Vakantiepark Ebeltoft in Denemarken. Foto met dank aan Landal GreenParks.

Vakantiepark Grønhøj Strand

Landal Grønhøj Strand heeft 162 vakantiewoningen en ligt direct aan de Noordzee, bij Løkken. In de buurt vind je brede stranden, indrukwekkende rotsformaties en gezellige stadjes.

Om te bewaren op Pinterest: 

1 thought on “Nieuw: nu ook vakantie vieren bij Landal in Denemarken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.