Lekker veel Noord-Europa op reisbeurs Reis&Co in Groningen: zie ik je daar?

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Woon jij net als ik buiten de Randstad en baal je er wel eens van dat de meeste evenementen zo ver weg zijn? Dan heb ik – als je tenminste in het noorden van Nederland woont – goed nieuws voor je. Want op zaterdag 6 en zondag 7 januari vindt in MartiniPlaza in Groningen het grootste reisevenement van Noord-Nederland plaats: het Reis&Co Event. Hier kun je reisinspiratie opdoen bij ruim 100 reisspecialisten. En wat ik extra leuk vind: ik mag een presentatie komen geven over Finland. Ik hoop je daar te zien!

Reis en co

Begin 2018 met een portie Scandinavië

Ik weet niet hoe het bij jou gaat, maar als alle kerstballen en oliebollen zijn verdwenen, ga ik pas echt vooruitkijken naar het nieuwe jaar. En daar horen nieuwe reizen bij. Wat zullen we eens gaan doen in de zomervakantie? En gaan we voor die tijd misschien nog kort op vakantie?

Vorig jaar waren wij tijdens de zomervakantie in Polen en omdat we Noord- en Oost-Europa meestal afwisselen, is dit jaar Noord-Europa aan de beurt. Zweden of Finland, daar zijn we nog niet uit. Heb jij al plannen?

Mocht je er ook over denken om naar Noord-Europa te gaan, dan tref je op het Reis&Co Event de volgende reisspecialisten:

Hier vind je het wereldwijde overzicht van de aanwezige reisspecialisten.

Mijn ervaringen in zomers Noord-Finland

Zelf mag ik ook een duit in het zakje komen doen. Zaterdag van 13.45-14.15 uur vertel ik over mijn ervaringen met Noord-Finland als bestemming voor je zomervakantie. Ik ondernam daar allerlei avontuurlijke activiteiten, zoals buggyrijden over de sneeuwscooterpaden, beren spotten en raften.

Raften in Finland

Leuk voor volwassenen, maar ook als je (zoals ik) wat oudere kinderen hebt, die wel iets meer willen dan een zandbak of ballenbak.  Op 6 januari laat ik het je aan de hand van verhalen, foto’s en video alvast een klein beetje beleven in het College van het Reis&Co Event. Kom je ook?

Vrijkaarten en online kaartverkoop

De winnaars van de vrijkaarten hebben inmiddels bericht gehad.

Niet gewonnen? Dan kun je je tickets voor het Reis&Co Event het beste online kopen. Je betaalt dan maar €5,-. Je kunt je kaartje voor de reisbeurs ook aan de kassa van Reis&Co kopen. Dan betaal je €6,- en dat vind ik persoonlijk nog heel betaalbaar. Helemaal als je bedenkt dat kinderen tot 12 jaar gratis naar binnen mogen. Parkeren kan (tegen betaling) in de tegenoverliggende parkeergarage.

Het adres van MartiniPlaza is Leonard Springerlaan 2 in Groningen. Zie ik je daar? Je kunt me herkennen aan mijn blauwe Stralend Schrijven-trui met een elandenkop achterop. Ik vind het altijd erg leuk als je even gedag komt zeggen! Kun je me meteen vertellen wat jouw reisplannen voor 2018 zijn…

Comments: 5

  1. Wieny Doornbos Lourens says:

    BALEN aan één kant, ben nog niet weer thuis dan. Is het een keer in de buurt….we waren vast&zeker gegaan. Genieten aan de andere kant nog steeds in Bergen N…. veel plezier met ieder die je daar gaat ontmoeten enne GELUKKIG NIEUW REISJAAR GEWENST… Wieny.

  2. Hein Bonnema says:

    Dat wordt vast leuk die zaterdag!. Mijn vrouw en ik komen zeker naar de beurs!
    We zijn al een aantal keren naar Scandinavië geweest en hopelijk niet voor het laatst!

    • Van harte gefeliciteerd Hein, uit alle reacties (inclusief die op Facebook) is onder andere jouw naam uit de bus gekomen. Als je me je adres laat weten, stuur ik de kaartjes naar jullie op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *