Actuele Scandinavië-voordeeltjes

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Als liefhebber van Scandinavië houd ik natuurlijk graag acties en aanbiedingen die te maken hebben met Scandinavië in de gaten. Gratis downloads, leuke winacties of vroegboekkortingen op mooie vakanties… Voordeeltjes zijn er genoeg en ik deel ze hier graag met je. Ik doe mijn best om regelmatig verlopen acties te verwijderen en nieuwe acties toe te voegen. Voor de meest actuele informatie kun je het beste even bij de aanbieder zelf kijken.

Rondreis 10-daagse bij Pharos Reizen

Pharos Reizen geeft tot en met 31 maart 75 euro korting op rondreizen tijdens de Rondeis-10-daagse. Hiervoor moet je bij het boeken de code PH-RONDREIS gebruiken. Kijk hier voor de voorwaarden. Zelf zijn we met Pharos Reizen naar Zweden geweest. Het was dan weliswaar geen rondreis, maar een combinatie van 2 overtochten en één vakantiewoning. Maar alles was wel perfect geregeld! Hier lees je alles over onze Zweedse wintersport met Pharos Reizen.

Tot 25% korting op een meivakantie bij Landal

Dayz Ebeltoft by Landal GreenParksEn Landal biedt nu tot 25% korting op een meivakantie in Denemarken. Hier vind je de beschikbaarheid en prijzen (inclusief de huidige korting). Als je liever eerst wat ervaringen met de Landal-parken in Denemarken leest, vind je hier onze ervaringen met Landal Ebeltoft en Landal Seawest.

Internationale vrouwenmaand bij Scandinavian Design Center

Scandinavian Design Center viert geen internationale vrouwendag, maar internationale vrouwenmaand. Elke vrijdag krijg je 15% korting op het design van een andere invloedrijke vrouwelijke Scandinavische ontwerpster. Kijk hier wie deze week aan de beurt is.

Heb je nog een tip die hier niet mag ontbreken? Laat het dan zeker even weten – alvast bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.