Actuele Scandinavië-voordeeltjes

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Als liefhebber van Scandinavië houd ik acties en aanbiedingen die te maken hebben met Scandinavië natuurlijk in de gaten. Gratis downloads, leuke winacties of kortingen op mooie vakanties… Voordeeltjes zijn er genoeg en ik deel ze hier graag met je. 

75 euro korting bij Pharos Reizen

Tot en met 19 januari krijg je bij Pharos Reizen € 75,- korting op alle rondreizen.

Aanbiedingen van Stena Line

Wil je een overtocht boeken voor je volgende vakantie naar Scandinavië? Kijk dan zeker even op deze pagina van StenaLine of er nog actuele aanbiedingen heeft. Soms kun je bijvoorbeeld de caravan gratis meenemen of zijn bepaalde verbindingen ‘in de aanbieding’. Het kan erg de moeite waard zijn om vroeg te boeken!

Voordelig naar Landal in Denemarken

Voor januari en februari gelden kortingen op vakantiehuizen van Landal in Denemarken.

Kortingen bij Nordic Nest

Bij Nordic Nest hebben ze een enorm assortiment aan Scandinavisch design en er is eigenlijk altijd wel een merk in de aanbieding. Ook krijg je korting op je eerste bestelling als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Kijk hier welke kortingen Nordic Nest nu biedt.

50 euro vroegboekkorting bij OAD

Tot en met 3 februari krijg je bij OAD € 50,- korting als je een reis boekt met vertrek tussen 5 maart en 30 november 2020 en een mininmale reissom van € 499,-. Klik even door voor de precieze voorwaarden en de actiecode die je moet gebruiken om hiervan te profiteren.

Gratis wegenkaart Scandinavië voor ANWB-leden

De ANWB heeft voor ANWB-leden een gratis kaart met de doorgaande wegen in Scandinavië. Je kunt de kaart bestellen in de webshop (je betaalt dan als lid alleen de verzendkosten) of gratis ophalen in de winkel (wel even je ledenpas laten zien bij de kassa).

Gratis proeflessen Noors, Zweeds en Deens

Bij de LOI, NHA en NTI kun je gratis proeflessen Zweeds, Noors en/of Deens aanvragen:

Gratis Midzomer-posters

En vergeet niet de gratis Midzomer-posters van Touch of Sweden te downloaden om alvast helemaal in de stemming te komen!

Gratis Scandinavische breipatronen

Scandinavische breipatronen die je (voor privégebruik) gratis kunt downloaden vind je op deze uitgebreide website.

Heb je nog een tip die hier niet mag ontbreken? Laat het dan zeker even weten – alvast bedankt!

(Ik doe mijn best om regelmatig verlopen acties te verwijderen en nieuwe acties toe te voegen. Voor de meest actuele informatie kun je het beste even bij de aanbieder zelf kijken.)

1 thought on “Actuele Scandinavië-voordeeltjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *