De Scandinavische adventskalender van Stralend Schrijven: maak elke dag kans op een serie of film!

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Het was een lang gekoesterde wens van me en dit jaar ga ik het gewoon doen: van 1-24 december elke dag iets weggeven in de vorm van een Scandinavische adventskalender.

Bloggen heeft mijn leven zoveel leuker gemaakt en zonder jullie was Stralend Schrijven nooit geworden wat het nu is. Ik ben er echt enorm dankbaar voor dat jullie met zovelen volgen, lezen en reageren.

Daarom wilde ik al lange tijd heel graag iets teruggeven. Maar wat?

Vorig jaar december al kreeg ik het idee om eens een Scandinavische adventskalender te maken met daarin elke dag een cadeautje voor jullie.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om elke dag een dvd met een Scandinavische film of serie weg te geven. Er liggen hier dus 24 kerstcadeautjes voor jullie klaar.

Hoe werkt het?

Elke ochtend gaat er een nieuw hokje open, zodat je kunt zien welke dvd er die dag in zit. Dus kom elke dag even kijken op Stralend Schrijven wat er die dag in de adventskalender zit. Ik zal je er ook op Facebook, Instagram en Twitter aan helpen herinneren, dus het kan handig zijn om me daar alvast te volgen als je dat nog niet doet.

Let op: om mee te doen, moet je ingeschreven staan voor de nieuwsbrief (aanmelden kan hier) en heb je een adres in Nederland nodig.

Hieronder vind je de uitgebreide voorwaarden voor deelname aan deze Scandinavische adventskalender. Als je besluit mee te doen, ga ik ervan uit dat je die gelezen hebt en dat je ermee akkoord gaat.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en of je nu iets wint of niet – HEEL ERG BEDANKT dat je Stralend Schrijven volgt!

Voorwaarden voor deze winactie:

 • Om kans te maken, moet je ingeschreven staan voor de nieuwsbrief. Aanmelden kan hier.
 • Daarnaast moet je even laten weten dat je wilt meedingen naar de dvd van die dag. Dat doe je door een reactie te plaatsen onder de blogpost van die dag.
 • Om de verzendkosten een beetje in de hand te houden, verzend ik de dvd’s alleen naar adressen in Nederland.
 • Het gaat om (door mij) gebruikte dvd’s. Naar mijn weten zijn ze allemaal onbeschadigd. Mocht je toch een dvd aantreffen die het niet meer doet, dan kan ik je helaas geen andere opsturen.
 • De verzending wordt verzorgd door TNT Post. Mocht het pakje onverhoopt niet bij je aankomen, dan heb ik helaas niet nog een exemplaar om je te sturen.
 • Voor het bepalen van de winnaar gebruik ik naamloten.nl. Daar voer ik de voornaam en (bij dubbele voornamen) de eerste letter van de achternaam van de kanshebbers in.
 • Je kunt dus meerdere keren in de prijzen vallen!
 • Ik maak de winnaar zo mogelijk de volgende dag, maar in ieder geval binnen een week bekend en neem contact op om te vragen naar welk adres de dvd verstuurd mag worden.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • De gewonnen dvd’s zijn niet inwisselbaar voor geld of iets anders.
 • Ik mag de actie zo nodig aanpassen of stopzetten en ik mag deelnemers uitsluiten van deelname (maar dat doe ik natuurlijk liever niet).
 • Winnaars hebben een maand de tijd om hun adres door te geven. Daarna krijgt de dvd een andere bestemming.

10 thoughts on “De Scandinavische adventskalender van Stralend Schrijven: maak elke dag kans op een serie of film!

 1. Babette says:

  Wat leuk dat je een Scandinavische adventkalender hebt.

  Net heb ik gekeken op IMDB. Wat is dat een super spannende film. Ik doe dus graag mee!

 2. Wendy de graaf says:

  Super leuke actie. Ik doe graag mee

 3. Dorian says:

  Wij zijn hier thuis dol op Scandinavische series, dus Ik loot graag mee!

 4. Imme Smits says:

  Leuke winactie! Ik ben student Scandinavië Studies aan de UvA, dus ik ben een groot fan! Ik studeer zelf Zweeds als hoofdtaal dus ik hoop dat er een leuke Zweedse film tussenzit ❤

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.