Scandinavische evenementen in november 2018: Noordelijk Filmfestival en meer

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Net als in oktober zijn er ook allerlei leuke Scandinavische evenementen in november: bijvoorbeeld het Noordelijk filmfestival. Daarnaast wordt het eind november alweer tijd voor de Scandinavische kerstmarkten in Nederland. Hieronder lees je er meer over.

3 november 2018: Inloopdag Laps Wintersportavontuur in Zaandam

Van 13.00-18.00 uur ben je van harte welkom op de inloopdag van Scandinavian Wintersports aan de Sluispolderweg 11a17 in Zaandam. Er wordt dan voorlichting gegeven over deze reis. Elk uur zijn er presentaties en je komt alles te weten over bijvoorbeeld kledingtips voor winters Lapland.

Lees hier mijn 10 redenen voor een reis naar Lapland

5-11 november 2018: Noordelijk Film Festival in Leeuwarden

Op dit filmfestival draaien niet alleen Scandinavische films, maar wel veel. Je vindt het programma op de website van het Noordelijk Film Festival, waar je ook informatie over de kaartverkoop vindt. Er komen ook filmmakers op bezoek.

Noordelijk Filmfestival

Zaterdag 24 november 2018: Mini-Scandinaviëmarkt in Baarn

Voorheen was dit de Noorse truiendag, maar nu kun je van 11.00 tot 17.00 uur Noorse truien komen passen èn andere standhouders met Scandinavische producten bezoeken op een heuse Mini-Scandinaviëmarkt

?? november 2018: Scandinaviëdag in Rijssen

Deze Scandinaviëdag wordt georganiseerd door Norge Reiser en Averesch Campers. Ik heb nog geen definitieve informatie voor 2018 kunnen vinden.

Lumière Crime Festival?

Ook op informatie over dit evenement is het nog even wachten.

Bekijk hier mijn persoonlijke lijst van Scandinavische series

En de Scandinavische kerstmarkten dan?

November is natuurlijk ook de maand waarin de Scandinavische kerstmarkten weer op gang komen. Elders op Stralend schrijven vind je een overzicht van Scandinavische kerstmarkten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.