Scandinavische weken bij Bever: 10% korting op veel Scandinavische merken

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Het zijn Scandinavische weken bij Bever! Deze en de komende weken krijg je 10% korting op Scandinavische merken bij Bever. Fjällräven vormt daarop de uitzondering: in plaats van 10% korting krijg je bij besteding van minimaal €250 een gratis Fjällräven Re-Kånken-rugzak. Dus heb je nog iets nodig voor de komende winter, dan is dit hét moment om in te slaan!

Merken die meedoen aan de Scandinavische weken

Tijdens de Scandinavische weken van Bever kun je dus voordeliger dan anders kleding shoppen van de beste Scandinavische outdoormerken. Merken die meedoen aan de Scandinavische weken zijn:

Voor artikelen van Fjällräven kun je, als je ze op deze manier bij Bever bestelt, dus gratis een Fjällräven Re-Kånken-rugzak ter waarde van €89,95 bijbestellen als je voor minstens €250 aan andere Fjällräven-artikelen bestelt. Leuk cadeau voor jezelf of iemand anders toch? Nu alleen nog een kleur kiezen…

Scandinavische winkels in Amsterdam

Playlist met Scandinavische muziek

Om helemaal in de stemming te komen voor de Scandinavische weken, heeft Bever ook nog eens een playlist met Scandinavische nummer voor je samengesteld. Hiermee kun je bijna 2,5 uur genieten van muziek van ABBA, Icona Pop, Zara Larsson, Mando Diao en Lykke Li uit Zweden, Kygo, Madcon, MØ en The Kings Of Convenience uit Noorwegen en Lukas Graham en Alphabeat uit Denemarken. Lekker voor tijdens het wandelen of in de auto 🙂 Veel plezier ermee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.