Tekstschrijven

Teksten over reizen schrijven is een vak apart. Want hoe maak je reizigers zo enthousiast dat ze een reis gaan boeken? En hoe informeer je reizigers duidelijk en op een manier die bij jouw reisorganisatie of bestemming past?

Dat is waar ik me al sinds 1999 mee bezighoud. En ik vind het nog steeds het allerleukste om te doen. Ik heb inmiddels allerlei teksten over reizen mogen verzorgen voor reisorganisaties, bestemmingen, verhuurders en vervoerders. Hierbij kun je denken aan:

  • Nieuwsbrieven
  • Webteksten
  • Teksten voor folders, brochures en magazines
  • Blogposts
  • Rondleidingen en audiogidsen
  • Menukaarten
  • Activiteitenprogramma’s
  • Omschrijvingen van reizen, excursies en accommodaties

Werkwijze voor teksten over reizen

Als ik voor jou teksten mag schrijven, hoor ik graag van je welke informatie de tekst moet bevatten, hoe lang de tekst moet zijn en wat de toon van de tekst moet zijn. Daarna lever ik altijd eerst een voorlopige versie, zodat je kunt aangeven wat al goed is en wat nog anders moet. Dan maak ik de definitieve versie af.

Heb je teksten over reizen nodig? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Ik kijk uit naar je berichtje!

Contactformulier